Boka din golfsemester på Kullabygdens B&B så får du 10% rabatt på boendet under förutsättning att minst en person i varje rum också bokar och betalar greefee via oss.

OBS! Rabatten gäller ej om man bokar via extern bokningskanal (Booking.com, Hotels.com etc)

Det är enkelt att boka: Använd bokningsrutan på vår hemsida, maila eller ring oss. Välj datum, antal personer. Klicka på ”Har du en boknings/rabattkod?” Välj då ”Golfpaket” så får du direkt kostnaden för ditt boende då du väljer rum och antal personer i rummet.
Skriv sedan i meddelanderutan hur många greenfee ni vill ha, datum för spel och önskad starttid. Skicka bokningen.

Vi kollar detta, återkommer till er för att stämma av och skickar en voucher alt. att ni hämtar den hos oss.

Mölle GK

På Kullabygdens Bed & Breakfast bor du i en rofylld och lantlig miljö nära spännande sevärdheter, vacker natur och framför allt närhet till en av Sveriges bästa golfbanor, S:t Arild och Mölle GK.

Hos oss kan du låna en cykel utan kostnad och uppleva det vackra närområdet, pittoreska byar och fantastiska restauranger.

I trädgården finns en uteplats med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter om vädret tillåter.
Några omdömen från gäster: ”Nära till fina sevärdheter” ”Tyst och lugn omgivning” ” ”Bra frukost” ”Sköna sängar” ”Väldigt trevligt bemötande” ”Gratis lånecyklar” ” Skön vintage känsla” ”Spännande konst” ”Avstressande miljö” ”Värdskapet”

S:t Arild Golfklubb

Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden och omringad av de välkända turistorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild ligger en vacker 18-håls parkbana, rankad som en av de 30 bästa anläggningarna i Norden (Golf Digest 2017).

Banan håller hög internationell standard med erkänt bra kvalité och snabba greener. Golfkrogen Paradis by the Green erbjuder ett stort utbud med en härlig blandning av svensk husmanskost, klassiska golfrätter och en väldigt populär thaimeny. Alla rätter erbjuds dessutom som take away.

Gå in på www.starild.se för att se aktuella greefee-avgifter

Mölle Gk

”Belägen direkt i naturreservatet på Kullaberg och med en hänförande havsutsikt från 16 av 18 hål gör banan till en speciell golf- och naturupplevelse. Kuperade fairways samt små och ondulerade greener gör banan till en utmaning även för den bäste golfaren. Här belönas kreativitet, intuition och mod med ett ständigt levande hav och vild natur.”


Kullabygdens Bed & Breakfast

Tel: 042-946 69
Int. call: +46 42 946 69
info@kullabed.se

Comments are closed.